Aanbevelingen

Vandaag een bijzondere middag gehad. 💝Voor het eerst een wastekening gemaakt en daarna heeft AngĂ©lika mijn tekening gelezen. đŸ™ŒđŸ» Ik heb een hoop handvatten en duidelijkheid gekregen en ga ermee aan de slag. Het was zoiezo fijn om elkaar in deze context te ontmoeten. 😘 Er komt zeker een vervolg en raad deze ervaring ook anderen aan.

Wanda Mos

In juni van het schooljaar 2017-2018 ben ik in contact gekomen met Angélika Leentfaar, ouder van Sem uit groep 7. Wij hebben over onze website gesproken, waarbij ik heb aangegeven deze te willen moderniseren. De website had jaren naar tevredenheid haar diensten verleend, maar het werd tijd voor vernieuwing.

Angélika gaf aan, dat zij de teksten op de bestaande website erg zakelijk vond en wilde graag meedenken over teksten, die voor ouders (en kinderen) aantrekkelijk zijn en blijven. Zij gaf aan, dat teksten ouders moeten kunnen boeien en nieuwsgierig moeten maken, Uiteindelijk kwamen we tot de overeenkomst, dat Angélika zich ging buigen over eigentijdse en boeiende teksten, die op onze nieuwe site geplaatst zouden worden. De samenwerking met Angélika was open, verfrissend en leerde mij een andere kijk te ontwikkelen op tekstuele ondersteuning, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een mooie, nieuwe website.

Tabe Sneijer – Directeur Wereld op Centrum & Wereld op Noord (o.b.s. de Zevensprong) – Oud-Beijerland

Workshop “Innerlijke rust” bij Maison de ThĂ©

Vanmorgen een fijne en heerlijke schrijf workshop van Angelika/Angle.nl bij ThĂ© de Maison gedaan met Ria de Kreek en Ada Graumans. Van je afschrijven werkt verlichtend, dat bleek ook vanmorgen weer. Maria had zelf heerlijke scones en cupcakes gebakken. Waarbij evenzo heerlijke thee werd geserveerd. Wat heeft ze een hoop soorten thee@leukidee om ook eens cadeau te geven.❀

Marja Blaak

Wat vond ik van De Schrijf Estafette? Ik vond het eerst een beetje gek, maar na de eerste keer dacht ik: “Dit wil ik blijven doen”. Jammer genoeg had ik maar vijf lessen. Gelukkig ben ik met die lessen wel veel beter geworden! De samenwerk lessen vond ik persoonlijk wel het leukst, want dan kon ik al mijn fantasie met anderen delen. Het is zeker een aanrader, vooral als je heel erg van schrijven houdt. Ik wil voor deze vijf verschrikkelijk leuke lessen AngĂ©lika bedanken!

(Graag gedaan, meis. Ik vond het fijn je te leren kennen en je bij me op cursus te hebben. Lieve groetjes, AngĂ©lika 🙂 )

Charlotte (11 jaar)

Vandaag een mooie wastekening gemaakt bij Angélika. Angélika heeft de tekening gelezen, woorden om weer een stapje verder mee te komen. Een fijn en warm mens .

Bianca Tobé

Vanmorgen een geweldige workshop gehad om even het hoofd leeg te maken. schrijven, tekenen en even terug naar je ik. Angélika is echt een warm liefdevol persoon waarbij je je al snel op je gemak voelt. Absoluut een aanrader een cursus bij haar te volgen.

Sonja Patty-den Broeder

Angle/Angélika heeft voor mijn website meerwaard.com de teksten herschreven voor groepsactiviteiten. Zij heeft ze geschreven in een stijl die bij mij past en die fris en wervend is. Precies wat ik zocht. Het was/is heel prettig samenwerken met Angelika; wat ze belooft, komt ze na. Afspraak is afspraak, maar ook is ze een bijzonder lief en gedreven persoon. De teksten zijn nu veel Meer Waard en dat was precies de bedoeling.

Ook heeft ze de tekst van de gehele website bekeken en mij nog tips en aanwijzingen meegegeven waar ik in de toekomst op kan letten.
Angle, je bent het Meer dan Waard:-) !

Gera vd Meer – Eigenaresse Meer Waard

AngĂ©lika is Ă©Ă©n van de liefste en mooiste mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten! Ze staat altijd voor iedereen klaar, helpt iedereen waar ze kan en kan heel goed luisteren! Ze heeft mij al diverse keren geholpen met struggles in mijn leven en ik ben daar altijd sterker uitgekomen! Kortom een prachtmens! 😘

Sylvia van der Zwart