Over mij

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Angélika Leentfaar, geboren in 1966. Ik heb 2 passies: mensen (groot en klein) coachen en (tekst)schrijven. Behalve de diverse opleidingen, die ik heb gevolgd, breng ik jarenlange ervaring mee in het steuntje in de rug zijn voor kleine en grote mensen. Verder heb ik een levenservaring, die mijn opleidingen ver overtreft….

Na er al mijn hele leven in geïnteresseerd te zijn geweest, ben ik me vanaf 1995 intensief gaan bezig houden met het verband tussen lichaam en geest. Met zowel Oosterse als Westerse denkwijzen en behandelingen. Door alle jaren heen heb ik gezien, dat een geweldig resultaat behaald kan worden, door dingen te combineren. Zo is bijvoorbeeld je ademhaling een heel belangrijk rustpunt. Door meditatie zal je verder komen in het verwerken van belevenissen. En door je intuïtie te gebruiken, zal je jezelf en/of de mensen om je heen beter kunnen helpen. Ook creativiteit en de kennis van kleuren is een fantastische hulp om inzicht te krijgen.

Al bijna 20 jaar werk ik met menselijke energieën. Daarnaast ben ik me heel bewust wat de kracht van aandacht met mensen doet. Tijdens de vele massages, die ik door de jaren heen heb gegeven, kwam er veel los bij mensen, die ik heerlijk liet ontspannen. Dat was voor mij de reden om destijds mijn opleiding “Gesprekstherapie/counselling” te gaan volgen.

Van 2001 t/m 2008 heb ik mijn eigen praktijk gehad, waarin ik (stoel)massages gaf, volwassenen coachte en cursussen en (kinder)workshops gaf. In 2007 werd mijn grote liefde Sem geboren. Ik stond helaas plotseling alleen voor de opvoeding. En omdat een groeiende praktijk en alleen een kindje groot brengen net even teveel was, moest ik een keus maken. En die keus was niet moeilijk…. Dus heb ik, toch wel met pijn in mijn hart, mijn praktijk gesloten met de belofte ooit weer terug te komen.

En die belofte ga ik nu nakomen. Met een kanjer van een zoon, die steeds zelfstandiger wordt. Met nog meer levenservaring na een moeilijke periode van ziekte. Met een aantal waardevolle diploma’s erbij. Met ervaring in het coachen van kinderen op een lagere school. Met dat alles op zak, kan ik vertellen:

“Ik ben er weer. Klaar om nog meer mensen op weg te helpen. Groot en klein…”

Met Angle Coaching & Teksten wil ik mensen motiveren en inspireren. En, zoals de naam al zegt, vanuit een andere hoek naar iets (laten) kijken. Balans, inzicht en inspiratie zijn de peilers, waarop ik dat ga doen. Door het coachen van kinderen en volwassenen. Eén op één of met een lezing, cursus of workshop. Hoe dan ook, het wordt weer heel bijzonder. Komen jullie ook? Ik breng je – van inzicht naar overzicht –

Je bent van harte welkom!!

Waarom dit logo? Ik wil het graag uitleggen, omdat het iets zegt over hoe ik in het leven sta. Over hoe ik Angle Coaching & Teksten heb opgezet. En wat ik jou wil bieden als je bij mij komt voor een coaching sessie of cursus/workshop.

Allereerst moest ik uiteraard een naam verzinnen voor mijn bedrijf. Dat dat Angle moest gaan worden was mij al snel duidelijk. De 1e 3 letters van mijn voornaam en de 1e 2 van mijn achternaam. Angle staat ook nog voor hoek. Een andere hoek welteverstaan. Kijken vanuit een andere hoek. Omdenken. Dat heeft mij mijn hele leven al gefascineerd. Dus dacht ik aan een rond logo, zodat ik duidelijk kon maken, dat door de dingen vanuit een andere hoek te bekijken, je uiteindelijk een kringetje rond kon krijgen. Een vriend van mij ging voor me aan de slag. Maar het was het allemaal net niet.

Terwijl ik op zoek was naar een logo voor mijn gloednieuwe bedrijf, kwam ik een korte cursus tegen om je beeldmerk neer te zetten. En tegelijkertijd kwam ik “mijn” veertje tegen…. Ik was op slag verliefd. Dát moest het gaan worden. En hoewel ik niet kon omschrijven waarom op dat moment, was het mij wel duidelijk, dat ik heel blij werd van dat veertje. Dus ging ik met het plaatje van het veertje onder mijn arm en wat ruw opgezette ideeën voor mijn logo naar een vriendin met een reclame bureau. Grappig genoeg vond ook zij, dat dit symbool perfect paste bij mij en mijn nieuwe bedrijf. Maar, professional als ze is, ging ze me vragen stellen. Over waarom dat veertje? Wat wil je daarmee zeggen? Wat wil je als bedrijf uitstralen.

Door met haar te sparren werd het me duidelijk:

Mijn veertje staat voor de zachte landing, die ik je wil bieden. Voor de rust.

De stevige letters van Angle staan voor een stevige basis. Ook die bied ik je bij Angle. Met beide benen op de grond. En ook met het idee, dat er meer is dan de Westerse wetenschap. Dat er meer is tussen hemel en aarde. Dat wij heel veel antwoorden zelf in ons hebben. En dat ik als coach in Angle dat wil wakker maken in je. Dat ik dat wil stimuleren.

Symbolisch gezien staat een veer voor: bescherming, spiritualiteit, snelheid, kracht, liefde, licht, vrijheid en de waarheid.

Mij is het inmiddels duidelijk waarom mijn hart sneller ging kloppen toen ik mijn veertje zag.

Mag ik jou binnenkort begroeten bij mij bij Angle Coaching & Teksten ??

OPLEIDINGEN

De door mij behaalde diploma’s/certificaten:

 • 2018 – gestart met Creatieve therapie opleiding
 • 2018 – gestart met Oplossingsgerichte therapie opleiding
 • 2018 – Copyschool
 • 2016 – H.B.O. Medische Basiskennis
 • 2013 – H.B.O. Kindercoach
 • 2013 – Kleurentherapie
 • 2004 – Shiatsu massage
 • 2003 – Encaustic Art basis
 • 2002 – Touch Pro Stoelmassage
 • 2002 – Gesprekstherapie/counselling
 • 2000 – Meditatie training
 • 2000 – Massage
 • 1999 – Training “Persoonlijke vorming en de kracht van aandacht”
 • 1999 – Werken met menselijke energiesystemen
 • 1998 – Opleiding ademhalingstechnieken
 • 1995 – Ki training
 • 1986/1995 – Diverse logistieke opleidingen
 • 1986 – V.W.O.