Massages

WAT DOET HET MET JE?

Ook voor massages kun je bij mij terecht.

Dat is, naast mijn cursussen en workshops, waar het vele jaren geleden mee is begonnen. Met een klassieke massage opleiding, waar ik alle spieren in de Nederlandse én de Latijnse benamingen moest kennen. Daarna volgden massage opleidingen gebaseerd op KI (de levenskracht in je lichaam), Shiatsu massage & stoelmassage. Ik heb dus zowel Oosterse als Westerse opleidingen voor massages gevolgd. En dat maakt, dat ik jou op de allerbeste manier kan helpen, die past bij jóu. Door die dingen te combineren, die passen bij jóuw lichaam en geest.

Je regelmatig laten masseren heeft een gunstige invloed op je gehele gestel. Op jou als totaal mens. Een holistische massage. Zowel lichamelijk als geestelijk maakt het ruimte. Het vermindert stress en maakt, dat je relaxed. Massages verhogen je immuunsysteem, doordat je doorbloeding wordt gestimuleerd. Alles in nek, schouders en rug komt losser te zitten. Daardoor kom je (ook letterlijk) lekkerder in je vel te zitten. Door aandacht aan jezelf en je lijf en leden te besteden, maak je meer endorfine aan. Dat is dat stofje, waar je je gelukkig door gaat voelen. Het geeft rust in je lijf én in je hoofd.

WAT BIED IK AAN?

Een ontspanningsmassage is heerlijk om even tot jezelf te komen. Daarbij werk ik met olie, die bij jou past. Zo’n massage is bij mij (bijna) altijd een combinatie van een stevige massage van je lijf en een energetisch deel. Zodat je heerlijk ontspant, maar ook weer in balans komt. Daarbij behandel ik als basis je nek, schouders en rug d.m.v. effleurages, tapoteren, schudden, petrissage enz.

Een gezicht/hoofdmassage ontspant en maakt je hoofd leeg. Op een rustige manier wordt je hoofd en gezicht gemasseerd. Daarbij rekening houdend met bepaalde drukpunten, die balans brengen. En ook ruimte in je hoofd. In combinatie met de ontspanningsmassage is dat een heerlijke behandeling. Maar ook los is dit te boeken.

Als laatste is er de energetische behandeling. Die wordt, afhankelijk van waarvoor je langskomt, gegeven op mijn massagetafel of op mijn massagestoel. Over je kleding heen. Als combinatie met de gezicht/hoofdmassage een manier om even alles van je af te schudden en weer in balans te komen.

Door de aanraking, de stilte en de ontspanning kan het gebeuren, dat je emotioneel geraakt wordt. Juist omdat we zo vaak niet even stilstaan om op adem te komen. Blokkades worden, als dat nodig is, verwijderd tijdens een massage. Ik kan je verzekeren, dat als jij de controle los kunt laten en kunt genieten van een massage, je na afloop als herboren naar huis gaat. Dus geef jezelf een cadeautje door een massage te boeken. Mag ik je binnenkort begroeten?

TARIEVEN

30 minuten Ontspanningsmassage (nek, schouders, rug)€ 35,00
30 minuten Energetische behandeling€ 35,00
15 minuten Gezicht/hoofdmassage€ 17,50
45 minuten Combi massage€ 50,00