Lifecoach

WAT IS EEN LIFECOACH?

Een lifecoach is iemand, die hulp biedt om inzichten te krijgen in je leven en/of bepaalde situaties. Hij/zij helpt je om jezelf beter te leren kennen. Een lifecoach helpt je om doelen te bereiken.

Je leert te begrijpen wat jouw passies zijn en waar je tegen aanloopt. Door jezelf beter te leren kennen, maak je veranderingen door. En zo kan het leven een stuk fijner en overzichtelijker worden. Een coach is hierbij een steuntje en/of duwtje in je rug.

WAAROM EEN LIFECOACH?

Er zijn van die periodes in je leven, dat het allemaal niet zo lekker loopt.
Dat je het gevoel krijgt van “Is dit het nou?”
Dat gevoel van “altijd druk in je hoofd”
Dat gevoel van vastzitten in een situatie waar je uit wil, maar je weet niet hoe.
Dat gevoel, dat je moe bent om altijd een kar te moeten trekken.
Dat gevoel, dat alles maar perfect moet zijn, maar het niet is.
Dat gevoel, dat de lat, die je voor jezelf hebt gelegd wel heel hoog is.
Dat gevoel van “wie ben ik nou eigenlijk?”
Dat gevoel van onrust
Dat gevoel, dat je je verhaal kwijt wilt, maar niemand tijd heeft om te luisteren.
Dat gevoel, dat je eigenlijk niet weer wilt klagen over iets, maar dat het wel belangrijk voor je is.

Herken je hier iets in?
Dan wil ik je graag helpen om inzicht te krijgen in je leven en situatie.
Zodat je van daaruit weer overzicht krijgt en de regie weer in eigen handen kunt nemen.

– van inzicht naar overzicht –

WAT IS HET DOEL VAN EEN TRAJECT?

Het doel is om beter in je vel te komen zitten. Om inzicht te krijgen in een op een bepaald moment onoverzichtelijke situatie. Diep van binnen weet je eigenlijk al hoe je het beste met een hindernis op je weg kunt omgaan. Een coach geeft hierbij dat extra duwtje in je rug. En handvatten om weer verder te kunnen op je levenspad.

MIJN WERKWIJZE

Ik ga samen met je aan de slag na een uitgebreid intake gesprek. Ik ga altijd op zoek naar op maat gemaakte coaching sessies. Wat bij een ander past, hoeft niet bij jou te passen. Ik vind vooral de “Kracht van Aandacht” heel belangrijk. In onze gesprekken is maar één persoon belangrijk en dat ben jij. Ik ga je helpen om belangrijke vragen in je leven te beantwoorden. Om door middel van inzicht in jezelf, je situatie om te kunnen buigen. In een voor jou betere kwaliteit van leven. Om er zo als een helikopter boven te kunnen hangen en overzicht te krijgen.

Bij mij, als coach ben je in vertrouwde en goede handen. Ik ga je op weg helpen om weer in balans te komen. Ik wil je graag inzicht geven in je situatie. En zo de scherpe kantjes afhalen van datgene waar je (soms steeds weer) tegenaan loopt. Van daaruit gaan we op zoek naar een methode, die voor jou werkt. Ik loop een stukje met je mee. Op weg om weer lekker in je vel te zitten. Ik leer je anders kijken naar de wereld om je heen. Ik leer je anders om te gaan met omstandigheden, waar je soms niets aan kunt veranderen. Niet aan de omstandigheden zelf. Wel aan de manier waarop je ermee omgaat.

Die inspiratie om het leven een stuk aangenamer te maken, kan je bij mij één op één vinden in coachingsgesprekken. Maar ook door cursussen en workshops, die ik geef. Hou daarvoor de evenementen kalender in de gaten. Of geef je even op voor de Nieuwsbrief, zodat je niets meer hoeft te missen…

Aanmelden Nieuwsbrief

TARIEVEN

Kennismakingsgesprek/intake. Voor je eerste gesprek reserveer ik 1 1/2 uur. In dit gesprek noteren we je gegevens. We gaan (verder) in op je doel en je verwachtingen. Ik vertel hoe ik werk en wat ik voor jou in gedachten heb. Hiervoor wordt het uurtarief van € 55,00 in rekening gebracht.

Coaching tarief € 55,00 per uur
Coaching sessie van 1 1/2 uur € 77,50

De genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW, exclusief eventuele reiskosten vergoeding van € 0,23 per kilometer.