Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wastekeningen combi workshop – voor kids & hun (groot)ouders

28 december 2018 @ 10:00 - 12:00

€24,50

Om een wastekening te maken, hoef je niet te kunnen tekenen of schilderen. Dankzij de prachtige kleuren en een Encaustic ijzer onstaat de mooiste kunst. In een combi workshop ga je als kind aan de slag met één van je ouders, grootouders of misschien een hele leuke tante of oom. Je maakt zelf tekeningen, net als de volwassene, die met je mee mag. Maar je maakt ook met hem of haar samen tekeningen. Het is echt té leuk om het niet te komen doen. Die combi tekeningen zeggen heel veel over jullie relatie met elkaar. En ook daar gaan we naar kijken.

Schrijf je snel in, er is plaats voor maximaal 6 kinderen met hun eigen volwassenen. Kom je ook?

Let op: er wordt gewerkt met een heet ijzer, waarop bijenwas gesmolten wordt. Dit gaat vaak moeilijk uit de kleding. Zorg dan ook voor oude kleding of een (stoffen !!) schort. In principe is deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ben je jonger? Laat je vader of moeder dan even met mij bellen. Dan stemmen we af of het voor jou eventueel kan.

Ben jij klaar voor een kleurige, vrolijke workshop in de Kerstvakantie?? Geef je dan snel op! Doe je dat vóór 30 november dan ontvang je 10% korting.

De genoemde prijs is voor 1 kind met 1 volwassene en inclusief materialen.

Gegevens

Datum:
28 december 2018
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€24,50
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Oud-Beijerland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *