Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaderdag workshop kids

13 juni 2019 @ 16:00 - 17:00

€9,50

Wegens groot succes van deze workshop op De Zevensprong… Op 06 juni is de workshop vol. Dus hebben we bij Angle op 13 juni nogmaals een workshop ingepland. Andere locatie, zelfde workshop. Kom je ook?

Geheime workshop 2

Op 13 juni 2019 gaat Angélika weer een geheime workshop geven. Deze keer een workshop waar váders niets vanaf mogen weten. Dus ben je een pappa? Stuur deze mail dan direct door naar een (bonus)moeder, opa, oma, oom of tante. Want jij mag absoluut niet weten wat er op 13 juni gaat gebeuren…. Doorgestuurd? Dan kunnen we nu verder en houden we het geheim….

Op 13 juni gaan we speciaal voor Vaderdag een Vaderdagkrant maken. We gaan er natuurlijk iets hele speciaals en persoonlijks van maken voor de allerliefste pappa van de wereld. Welke vader leest er nou niet graag de krant? Daar scoor je dus vast al punten mee. Maar wat je vader niet weet, is dat je niet zomaar plaatjes en tekeningetjes gaat maken, maar echt koelkastmagneten. Zodat hij, als hij je krant uit heeft, nog hele coole magneten heeft om papieren op te hangen.

Als voorbeeld heb ik een tekening gemaakt voorop de krant, maar je kunt natuurlijk ook een leuke foto van jullie samen meenemen, zodat we die erop kunnen plakken. En zie je het boek, het hartje, de patatjes enz.? Dat zijn allemaal koelkastmagneetjes. Ik weet wel zeker, dat je een hele coole krant gaat maken voor de leukste vader van de wereld. Kom je ook?

 

Gegevens

Datum:
13 juni 2019
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
€9,50
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Angle
Riethil 5
Oud-Beijerland, 3261 EM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *