Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intuïtie – hoe doe je dat? (Angle serie)

14 juni 2019 @ 11:00 - 12 juli 2019 @ 13:00

€55,00

 

Intuïtie… We worden er allemaal mee geboren… Diezelfde intuïtie wordt ons, naarmate we ouder worden, ook weer afgeleerd. Hoe jammer is dat? Want tegenwoordig hoor je steeds vaker, dat je op je gevoel moet vertrouwen, maar hoe doe je dat? In 3 lessen ga je een basis leggen of eigenlijk kijken of het nog werkt. En ik kan je garanderen: het werkt bij iedereen. Het is net zoiets als fietsen. In principe kan iedereen het. Alleen zal de één “gewone” fietstochtjes maken en traint de ander voor de Tour de France (en blijkt daar nog veel aanleg voor te hebben ook)

In deze lessen gaan we vooral doen… Oefenen… Met foto’s lezen, orakel kaarten, wastekeningen lezen en nog veel meer. Gewoon om eens te kijken wat bij jóu past. Want dat is niet voor iedereen hetzelfde. Door met verschillende dingen te (kunnen) oefenen, zal je er vanzelf achter komen wat bij jou je intuïtie triggert. Ik heb in het verleden al heel bijzondere dingen zien gebeuren bij dit soort lessen. En ik weet zeker, dat ook jij met plezier voor jezelf en voor anderen je gevoel kunt inschakelen. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom.

Dit is één van de series, waaruit je kunt kiezen. Kies, boek en betaal je direct 2 series, dan krijg je € 5,00 korting. Op die manier betaal je geen € 110,00, maar € 105,00 voor 6 lessen. Bij het kiezen, boeken en betalen van 3 series, krijg je € 10,00 korting. Zo betaal je dan slechts € 155,00 voor 9 lessen. En ik kan je verzekeren, dat het kiezen nog moeilijk zal gaan worden. Want ze zijn allemaal leuk en interessant:

  1. Intuïtie – hoe doe je dat?
  2. Dichter bij jezelf
  3. Schrijven
  4. Hartewensen
  5. Wie ben ik?
  6. Alle vragen beantwoord
  7. Kleur bekennen

Kan jij al een keus kunnen maken? 😉

De lessen zijn om de andere week.

Gegevens

Begin:
14 juni 2019 @ 11:00
Einde:
12 juli 2019 @ 13:00
Kosten:
€55,00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Angle
Riethil 5
Oud-Beijerland, 3261 EM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *