Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gast workshop “De Zevensprong”- Oud-Beijerland

12 februari 2019 @ 15:00 - 16:00

 

LET OP: DEZE WORKSHOP IS ALLEEN VOOR LEERLINGEN VAN O.B.S. “DE ZEVENSPRONG”
In februari mag ik weer een leuke Wastekeningen workshop komen geven op basisschool “De Zevensprong” in Oud-Beijerland.
Voor wastekeningen hoef je niet te kunnen tekenen of schilderen. Het is met een beetje instructies erbij, heel simpel te maken. Maar de resultaten zijn schitterend! Met een heet Encaustic ijzer en natuurlijke bijenwas (met de keuze uit 48! Prachtige kleuren) gaan we aan de slag.

We gaan wastekeningen maken in het thema “Lente/Valentijn”. Een gave tekening met hartjes voor de komende Valentijn. Of misschien een Lente tafereeltje. Het is allemaal leuk als je aan de slag mag met de wasblokjes. Je mag een leuke kaart van je tekening maken. Maar uiteraard ook een schitterend schilderij. Het gaat vooral om de lol. En natuurlijk om je te laten zien, dat je prachtige en bijzondere kunst kunt maken. Ik ga het je allemaal laten zien en leren in de Wastekeningen workshop. Je gaat leren je eigen unieke kunst te maken. Wedden dat je er heel goed in bent?

Let op: de was gaat vaak slecht uit kleding. Daarom is het verstandig om oude kleding aan te trekken of een (stoffen!) schort mee te nemen.

Aantal deelnemers: Minimaal 6 tot max 12 deelnemers.

U kunt u kind opgeven bij Yvette Goudriaan: Dat kan via de mail: y.goudriaan@de-zevensprong.nl. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor de nodige vragen. Meer weten over wat Angle doet? Kijk op www.angle.nl of op facebook.com/anglecoach. En ook op Instragram.com/anglecoach vind je regelmatig leuke informatie.

Gegevens

Datum:
12 februari 2019
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

De Zevensprong Centrum
Willem van Vlietstraat 2
Oud-Beijerland, 3262 GM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *