Klaar voor de start…

Daar zit ik dan… Helemaal klaar voor een compleet nieuwe start. Mijn nieuwe laptop voor me, zodat ik eindelijk mijn eigen website kan bewerken zonder steeds een mail te hoeven sturen aan mijn steun en toeverlaat op dat gebied: Elmer. Afgelopen zaterdag, 01 september 2018 was de officiële aftrap van Angle. Mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. En uiteraard moet ik nu even wennen aan mijn nieuwe toetsenbord, dat bepaalde leestekens niet doet, zoals bij mijn oude laptop. Maar dat ga ik binnenkort allemaal netjes corrigeren. Voorlopig staat hier hopelijk zometeen mijn eerste blog voor Angle. En er zullen er vele volgen.

Mocht je de behoefte hebben aan een lifecoach, kindercoach of tekstschrijver. Neem dan even op je gemak de website door. En neem even contact met me op. Telefonisch, via de Whatsapp of via e-mail. Je bent van harte welkom.

Tijdens het schrijven van mijn ondernemingsplan werd mij steeds gevraagd wat nou eigenlijk het verband was tussen coaching en tekst schrijven. En hoewel ik zeker wist, dat dit de combinatie is, die ik wil, vond ik het moeilijk om het aan te geven. In mijn gevoel zat het er. Om het onder woorden te brengen was iets anders. Inmiddels is het heel simpel: werken met een coach is werken aan jezelf. Dat werken aan jezelf gaat heel vaak gemakkelijker als je kunt schrijven over de dingen waar je aan werkt of wilt werken. Schrijven werkt helend. Dus zullen er workshops/cursussen komen voor “Helende Verhalen”. Voor zowel volwassenen (voor jezelf of voor je kinderen) als voor kinderen. Voor kinderen ben ik “De Schrijf Estafette” aan het ontwikkelen. Een leuke bezigheid voor een groepje kinderen. Geschikt om op een leuke, speelse manier een bijzonder verhaal te maken door samenwerking. Ook heel geschikt in klassen of voor vriendjes.

Verder ben ik zowel mijn basiscursus “Van chakra naar chakra – onderweg naar nieuwe energie en balans in je leven” kritisch aan het doornemen en aanpassen waar nodig. Ook de vervolgcursus “Chakra’s – dieper duiken in jezelf” krijgt een opfrisbeurt. Deze cursussen heb ik jarenlang gegeven met hele mooie resultaten voor de cursisten. Vele inzichten werden verkregen. Vele bijzondere gebeurtenissen gedeeld. Heel binnenkort zal in de geplande data en andere details doorgeven voor de start van de basiscursus. Ook ben ik bezig met maandelijkse meditaties. Van meditatie is wetenschappelijk aangetoond, dat het rust geeft in je lijf en je hoofd. Daardoor kan je je beter concentreren en kan je wat meer ontspannen door het leven…. Wil je meedoen? Geef het even door via mijn contactpagina als je interesse hebt. Je deelname staat dan nog niet vast, maar ik hou je in ieder geval op de hoogte. Ook kan je je opgeven voor de Nieuwsbrief, waar uiteraard ook alles in komt te staan over de diverse leuke dingen, die georganiseerd gaan worden bij Angle.

LEES JIJ MEE?

Tot snel ziens bij Angle 🙂

6 gedachten over “Klaar voor de start…”

  1. Supergoed, trots op jou. Alhoewel niet altijd iedereen mee wilde werken heb je het toch maar mooi voor elkaar gekregen. Heel veel succes en plezier! xxx

  2. Lieve Angelica, wat ben je toch een toppertje! Met alles wat er op je pad kwam/komt, leuk, minder leuk vallen en weer opstaan heb je het geflikt. Heel veel succes. Trots op je!❣😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *